The Woo Group RBC Wealth Management Hong Kong USA: Jacynthe Côté nimittää hallituksen ja johtajien ja Royal Bank of Canada

Royal Bank of Canada (RY TSX ja NYSE) on ilo ilmoittaa nimittämisestä Jacynthe Côté hallitukseen, tehokas 1 päivänä syyskuuta 2014.

 

Ms. Côté oli presidentti ja Chief Executive Officer Rio Tinto Alcan 2009 kesäkuussa 2014 ja toimii edelleen opastajina kunnes hänen eläkkeelle 1 päivänä syyskuuta 2014. Sitä ennen Ms. Côté toiminut puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Rio Tinto Alcan perusmetalli liiketoimintaryhmä, Rio Tinto hankinnan Alcan Inc. lokakuussa 2007 jälkeen. MS Côté liittyi Alcan Inc. vuonna 1988 ja hän palveli monenlaisia asteittain ylimmän johdon tehtäviä uransa 26 vuoden myös kantoja henkilöresursseja, ympäristön, terveyden ja turvallisuuden, liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen ja tuotanto/johtotehtävissä Quebecissä ja Englannissa.

 

Ms. Côté on kandidaatin tutkinto kemian Laval University Québec. Hän toimii neuvottelukunnan Montreal neurologinen instituutti ja hallituksen ja hallituksen ja École des Hautes Études Commerciales Montreal jäsen.

 

 

 

Tietoja RBC

Royal Bank of Canada on Kanadan suurin pankki ja yksi maailman suurimmista pankeista, perustuu markkina-arvo. Olemme yksi Pohjois-Amerikan johtavista monipuolisia rahoituspalveluyrityksiä, ja tarjota henkilökohtaista ja kaupallinen pankki, varallisuuden hallinnointipalvelut, vakuutus, Sijoittajapalvelut ja pääomamarkkinoiden tuotteita ja palveluita maailmanlaajuisesti. Palveluksessamme on noin 79 000 koko - ja osa - aikainen työntekijöitä, jotka palvelevat yli 16 miljoonan personal, liiketalouden, julkishallinnon ja institutionaalisten asiakkaiden läpi toimistot Kanadassa, Yhdysvalloissa ja 40 muussa maassa. Lisätietoja rbc.com.

Source: http://www.rbc.com/newsroom/news/2014/20140822-board.html